Global Trends
VICE x PdZ

Falen en opstaan

En alles wat je nog meer moet weten over hoe werken werkt, met o.a. Mr. Probz (zanger/rapper) & Hussein Suleiman (Daily Paper).
woensdag 9 mei 2018, 19.30
wo 9 mei 2018, 19.30
Grote zaal

Sta je aan het begin van je carrière en voel je de druk jezelf te bewijzen? Heb je het gevoel dat falen geen optie is en het altijd alleen maar meer en beter moet? Ben je bang de verkeerde keuzes te maken en genadeloos op je bek te gaan? Op deze avond gaan we op zoek op naar manieren om tegenslagen voor je te laten werken, het lef te krijgen te doen wat je echt wilt doen en de angst te overwinnen om af en toe een joekel van een misstap te maken.

Het event is onderdeel van de VICE GUIDE TO WORK themacampagne waarin VICE je helpt de start van je carrière een stuk dragelijker te maken door het bieden van tips, anekdotes en ervaringen. De VICE GUIDE TO WORK vind je vanaf 7 mei op VICE.com.

Speedcoaches

Ambieer je een carrière als fotograaf, filmmaker, een carrière in de creatieve industrie of wil je gewoon helemaal wat anders? Werk je als zelfstandige, maar is je administratie een teringzooi? Moet die Snapchatfoto vervangen worden voor wat professionelers? 

Naast het hoofdprogramma staan er speedcoaches voor je klaar om direct met jou aan de slag te gaan.  Toon je map en vraag advies aan fotografen Elza Jo en Krijn van Noordwijk, filmmaker Morgan Knibbe en / of boekhoudtips van Kees de Boekhouder.  Krijg het antwoord op die prangende keuzevraag van een van de loopbaancoaches en krijg een nieuwe profielfoto van VICE huisfotograaf Raymond van Mil.  

woensdag 9 mei 2018, 19.30
Grote zaal
Deze 389 mensen waren aanwezig