Creatieve Industrie

Verhalen uit Nieuw-West

Eerste verhalenavond in samenwerking met buurtgenoten Dasha van Amsterdam en Fouad Lakbir.
Gratis toegang
donderdag 8 nov 2018, 19.00
do 8 nov 2018, 19.00
New Metropolis NW
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis Nieuw-West, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze allereerste verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

Wat voor verhalen kun je verwachten? Waargebeurde verhalen, sterke verhalen, reisverhalen, persoonlijke drama’s, volksverhalen, urban legends – alles kan.

Hoe dan? We hebben al een aantal ervaren verhalenvertellers voor je uitgenodigd. Zij nemen het voortouw, waarna je welkom bent om zelf jouw verhaal te doen. Maar je mag de avond ook gewoon komen beleven met een lekker drankje erbij.

De deuren zijn open om 19.00 uur; programma 19.30 uur tot 22.00 uur.  Toegang is gratis, alleen voor de vegetarische harira soep met kikkererwten (gemaakt door de moeder van Fouad) wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Gratis toegang
donderdag 8 nov 2018, 19.00
New Metropolis NW
Deze 23 mensen waren aanwezig