Creatieve Industrie

Kunnen verhalen ons verbinden?

Avond vol verhalen van je buren.
donderdag 27 feb, 19.00
do 27 feb, 19.00
New Metropolis NW
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis Nieuw-West, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

Opzet van de avond
Wat voor verhalen kun je verwachten? Waargebeurde verhalen, sterke verhalen, reisverhalen, persoonlijke drama’s, volksverhalen, urban legends – alles kan.

Hoe dan? We hebben al een aantal ervaren verhalenvertellers voor je uitgenodigd. Zij nemen het voortouw, waarna je welkom bent om zelf jouw verhaal te doen. Maar je mag de avond ook gewoon komen beleven.

De deuren zijn open om 18.30 uur dan eten we samen een soepje van Joyce. Programma start om 19.10 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis, alleen voor het soepje gemaakt door buurvrouw Joyce wordt kleine vrijwilliger bijdrage gevraagd.

18.30

Inloop met soep

19.10

Start programma

donderdag 27 feb, 19.00
New Metropolis NW
Deze 26 mensen waren aanwezig