Creatieve Industrie

Het Grote Verhalen Diner

In deze eerste verhalen-avond van het jaar kijken we terug op 2019 en vooruit naar 2020, in samenwerking met Fouad Lakbir en met heel veel anderen.
donderdag 9 jan, 19.00
do 9 jan, 19.00
New Metropolis NW
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis Nieuw-West, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen. In deze speciale editie kijken we terug op 2019 en vooruit naar 2020.

Wat voor verhalen kun je verwachten? Waargebeurde verhalen, sterke verhalen, reisverhalen, persoonlijke drama’s, volksverhalen, urban legends – alles kan.

Hoe dan? We hebben al een aantal ervaren verhalenvertellers voor je uitgenodigd. Zij nemen het voortouw, waarna je welkom bent om zelf jouw verhaal te doen. Maar je mag de avond ook gewoon komen beleven.

Het eten dit programma wordt verzorgd door de Wilde Chefs.

Dit programma is helaas helemaal volgeboekt!