Global Trends
TrendRede BouwGesprek

Toekomst van Leren

Doe jij mee aan het eerste BouwGesprek over Leren?
maandag 7 mrt 2016, 17.00
ma 7 mrt 2016, 17.00
Grote zaal
Reageer

Is het leven zelf de leerschool? Hoe leren jouw kinderen, hoe leer je zelf, waar en wanneer, waarom en wat? Wat zijn de basis bouwstenen van het onderwijs die we mee willen nemen naar de toekomst? Intrigerende vragen waarop de antwoorden mede bepalen hoe onze toekomst eruit ziet. Heb jij hier ideeën, meningen over en ben je nieuwsgierig? Spreek, luister, denk en bouw dan mee op de avond over de Toekomst van Leren.

In een serie BouwGesprekken trekken we het gedachtegoed van de TrendRede een stap verder. Wat betekenen de maatschappelijke ontwikkelingen voor terreinen als leren, zorg of burgerschap?

We starten op 7 maart met Leren. We gaan niet in debat en willen geen tegenstellingen uitdiepen. We willen zoeken naar de fundamentele bouwstenen van het leren. Tijdens deze interactieve vooravond gaan we het gesprek gezamenlijk aan. Iedereen doet en praat mee. We starten het experiment en vragen jouw actieve bijdrage. Bedenk daarom nu al wat voor jou de drie belangrijkste bouwstenen/ ingrediënten zijn voor het leren van de toekomst, en neem ze mee.

Inloop is om vanaf 16.30u en om 17.00u start het leerproces.

maandag 7 mrt 2016, 17.00
Grote zaal
Deze 64 mensen waren aanwezig