Global Trends

Toekomst met Trump

Jonge changemakers en denkers praten met jou over hoe de wereld van morgen eruit moet zien.
vrijdag 27 jan 2017, 20.00
vr 27 jan 2017, 20.00
IJ Zaal
Reageer

Recente geo-politieke ontwikkelingen zoals Brexit en Trump hebben voornamelijk impact op de toekomst van de jonge generatie, maar juist de jeugd lijkt het minst betrokken en maatschappelijk actief. Lijkt. Hoog tijd om onze stem te laten horen. Samen met jonge denkers en doeners gaan we in gesprek en delen we onze toekomstvisies. Geen zendtijd van politieke partijen maar een bijeenkomst van en voor millennials. Want hoe ziet deze jonge generatie de toekomst? Wat zijn onze ervaringen en onze ideeën over de te bewandelen paden? Kortom, hoe klinkt de stem van de toekomst?

Aan de hand van een aantal thema’s gaan we in kleine groepjes op zoek naar een betere toekomst. We houden het interactief: een uitwisseling van dromen, gedachten en ervaringen. Denk mee over de wereld van morgen en hoe die eruit zou moeten zien. Alle standpunten, politieke voorkeuren en expertiseniveaus zijn welkom. Als echte millennials sluiten we de avond af met een paar drankjes en wat lekkere plaatjes.

Hope XXL vertegenwoordigt de visie van de jongere generatie op de toekomst. In 2015 was de organisatie te gast bij de Verenigde Naties om hun plannen te presenteren. Yama Akbari vertelt wat die plannen inhouden.

We nodigen een groep jonge mensen uit om met ons in gesprek te gaan over de toekomst. Millennials die op hun eigen manier een positieve bijdrage aan de samenleving nastreven.

vrijdag 27 jan 2017, 20.00
IJ Zaal
Deze 100 mensen waren aanwezig