De Stad

Toekomst mbo Amsterdam

Amsterdam groeit. Maar hoe groeit het mbo hierin mee? In gesprek over de toekomst van het Amsterdamse mbo onderwijs.
maandag 2 okt 2017, 17.00
ma 2 okt 2017, 17.00
Grote zaal

Het middelbaar beroepsonderwijs is sterk in ontwikkeling. In sommige sectoren neemt de vraag naar goed geschoold mbo-personeel enorm toe. De stad groeit, maar hoe groeit het mbo hierin mee? Om ook in de periode tot aan 2030 de juiste investeringen te doen start de Gemeente Amsterdam tijdens deze conferentie graag het gesprek over de toekomst van het middelbaar beroepsonderwijs in Amsterdam. Iedereen die actief of betrokken is in het Amsterdamse beroepsonderwijs is welkom. Van leraren tot stagebegeleiders en van zorgcoördinatoren tot bestuurders. Verwacht prominente gasten, inhoudelijke discussies en een interactief programma.

Alle plaatsen voor dit programma zijn gereserveerd. Aanmelden voor de reservelijst is nog wel mogelijk via communicatie@dezwijger.nl o.v.v. ‘Wachtlijst Toekomst MBO Amsterdam’. Mensen op de reservelijst horen uiterlijk maandag 2 oktober 12:00uur of er een plek is vrijgekomen.

Met het MBO aan tafel

Tijdens dit programma willen we niet alleen graag jullie input rondom de toekomst van het MBO horen en verzamelen, maar er ook voor zorgen dat onderwijsprofessionals uit het veld elkaar op een informele manier ontmoeten. Gezien tijdstip en gelegenheid, bieden wij daarom alle aangemelde bezoekers een uitgebreid diner aan gedurende het programma.

Heb je last van allergieën? Laat het ons weten. Kan je toch niet aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat je je officieel afmeldt, dan kan er iemand anders in jouw plaats aanschuiven.