De Stad
WeMakeThe.City

Theatervoorstelling Missie zkt Massa

Een energieke, humoristische en rauwe voorstelling over de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid.
Toegang vanaf € 10
woensdag 20 jun 2018 t/m zondag 24 jun 2018
wo 20 jun 2018, 21.00
Fruittuin van West
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in de Fruittuin van West.

Zin in een avondje in de mooiste tuin van Amsterdam? Met pizza's uit de leemoven, kippen die overal rondlopen en 22 soorten fruit aan de bomen? En dan ook nog het vermaak van een gave theatervoorstelling over Revolutie! Kom dan tijdens WeMakeThe.City naar de Fruittuin van West! Missie zkt. Massa is een energieke, humoristische en rauwe voorstelling waarin de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid centraal staat. Een voorstelling waar zowel de adrenaline als het idealisme vanaf spat. Na enkele previews in het najaar van 2017 in Groningen en Amsterdam zijn Chleb & Maja en hun dixi terug. Woensdag 20 juni tot zondag 24 juni elke avond bij de Fruittuin!

Acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong rijden als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski in een terreinwagen met oplegger door het land. Eenmaal aangekomen op een schroothoop stallen de revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme.
We willen als mensheid de wereld verbeteren, maar we lopen steeds tegen dezelfde muur. Als individu wil je misschien grootse dingen doen, je hebt de massa nodig om je idealen werkelijk te verwezenlijken. Een revolutie die gedoemd is om keer op keer te mislukken.

Toegang vanaf € 10
woensdag 20 jun 2018 t/m zondag 24 jun 2018
Fruittuin van West