Creatieve Industrie

The Maven Connects (VERZET)

Wil jij verder komen met jouw onderneming in de creatieve sector? Laat je verder helpen door The Maven!
donderdag 26 mrt, 19.30
do 26 mrt, 19.30
New Metropolis ZO
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Dit programma is in New Metropolis Zuidoost.

Om de Corona-crisis het hoofd te bieden en de gezondheidsrisico's tot een minimum te beperken, heeft programmastichting Pakhuis de Zwijger alle publieke programma's t/m 6 april heeft geannuleerd.

In verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben we vanuit Stichting Pakhuis de Zwijger een aangepaste agenda tot 31 maart 2020. Het programma wordt verplaatst naar een andere datum. Over de nieuwe datum zullen we je zo spoedig mogelijk inlichten. Voor nu kun je een deel van onze programmering online volgen via de LIVECAST. In onze agenda kun je zien om welke programma’s het gaat. Wij hopen de gezondheid van iedereen op deze manier zo goed mogelijk te beschermen.

Jong, ondernemend, creatief. Deze generatie is op DOEN, aanpakken en vooral kansen creëren. Toch lopen vele creatieven vast tijdens het opzetten van hun project of onderneming. The maven is een selectie aan personen die al wat jaren in de creatieven sector meedraaien en tijdens deze avond zoveel mogelijk plannen willen horen. Zij gaan een poging wagen om de bezoekers verder te helpen met kennis of netwerk.

*A maven (also mavin) is a trusted expert in a particular field, who seeks to pass timely and relevant knowledge on to others in the respective field. (wikipedia)