Astrid Mettendaf presenteert

Storytellers Meet Up #2

Wat heb je geleerd van de uitdagingen in het leven en welke verhalen vertel je jezelf?
vrijdag 24 mei 2019, 12.30
vr 24 mei 2019, 12.30
New Metropolis NW
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis Nieuw-West, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

In het leven maak je veel mee: goede en minder goede momenten. Je hebt te maken met obstakels en uitdagingen. Als je kunt stil staan bij je uitdagingen: je kunt voelen, schrijven, delen, leren van de uitdagingen en de lessen vieren. Je bekijkt welk pad je al hebt afgelegd en welke uitdagingen je hebt overwonnen. Jezelf vieren, je afgelegde weg vieren & uitdagingen vieren.

In deze middag staan we aan de hand van gedichten, storytelling, schrijfoefeningen en ontspanningsoefeningen stil bij de uitdagingen in ons leven. Een moment nemen voor het pad dat je hebt afgelegd. Welke lessen heb je geleerd van de uitdagingen? Welk verhaal vertel je je zelf? Hoe vier je jezelf? We nemen de tijd om te schrijven, te delen, stil te zijn en te vieren.

Over Astrid Mettendaf
Astrid Mettendaf is dichteres en schrijfster en heeft net haar Dankbaarheidsddagboek uitgebracht ‘Het onalledaagse in het alledaagse zien’ en haar dichtbundel Miracles
Astrid draagt haar gedichten voor op verschillende plekken o.a. eigentijdse jongerenfestival, familiedag, meditatie in yogastudio, talentenbeurs, women of west festival, dag tegen de eenzaamheid, eindreceptie mantelzorgers en bij het Letterenhuis. Ze geeft ook schrijfworkshops op verschillende locaties.

vrijdag 24 mei 2019, 12.30
New Metropolis NW
Deze 6 mensen waren aanwezig