Creatieve Industrie

Starten in de creatieve industrie

Waar moet je aan voldoen om te kunnen starten als zelfstandig ondernemer in de creatieve sector?
vrijdag 22 apr 2016, 16.30
vr 22 apr 2016, 16.30
Studio

Zonder zorgen het weekend in? Thank god it's FYIday! Tijdens deze editie van For Your Information, georganiseerd door FNV KIEM en Pakhuis de Zwijger, helpen we je helpen bij het maken van een succesvolle start als ondernemer. Wat zijn de allereerste stappen die je moet zetten als je morgen wil starten als creatieve ondernemer?

Je hebt een idee van wat je kunt, misschien heb je zelfs wel je eerste opdracht of order binnen, maar je wilt het wel volgens de regels doen. Waar begin je en wat moet je wel en wat hoef je juist niet te doen? Deze keer geeft Eva Kaldenbach je uitleg en vertelt legt zij je in een uurtje uit wat de basis do & don’ts zijn als je net start.

Eva begeleidt creatieve ondernemingen en ondernemers in het scherp krijgen van hun unieke merkverhaal. Dit doet zij als coach/trainer bij o.a. FNV KIEM Academie en als copywriter voor De Verhalenmakerij. Eva is in 2008 afgestudeerd aan de HKU in de richting fotografie/film. Daarna werkte zij ruim zes jaar als redacteur voor diverse televisieprogramma’s. In diezelfde periode heeft zij zich gespecialiseerd en verder ontwikkeld als (creatief) coach en copywriter.

 

vrijdag 22 apr 2016, 16.30
Studio
Deze 38 mensen waren aanwezig