Creatieve Industrie

Socialize met Regeltante.nl en Google+

Met regeltante.nl en Brendan Thesingh over Google+.
Gratis, extern reserveren
vrijdag 11 sep 2015, 19.00
vr 11 sep 2015, 19.00
Expo

Slim thuispersoneel organiseren

Een studie naar de gebrekkige infrastructuur in de kinderopvang en andere zorgproblemen, leidde Linda Woudstra tot het starten van Regeltante.nl.  In 2001 begon zij dit internetbedrijf dat zich bezighoudt met de bemiddeling van thuispersoneel.

Woudstra heeft een technische opleiding (TU Delft) gedaan en werkte als consultant eerder voor  Philips NV, waarvoor ze een milieucommunicatie-strategie ontwikkelde. Techniek is in haar ogen een middel om tot resultaat te komen.

Bij Regeltante.nl staan bijna 100.000 mensen ingeschreven, die aan het werk willen als thuishulp, gastouder of particuliere oppas. Woudstra zal ingaan op het ontstaan en de mogelijkheden van haar bedrijf. En hoe ziet zij de toekomst voor een ‘social business’ als de hare?

58.769 volgers | 17.971.473 weergaven

Een paar jaar geleden was Brendan Thesingh ook te gast bij Freelance Friday. Als vurig pleitbezorger van Google+ vertelde hij waarom dat sociale netwerk in zijn ogen de toekomst had. Facebook kon wat hem betreft aan de wilgen worden gehangen.

Wat heeft dit Thesingh – opgenomen in de Google+ Kringen van 58.769 volgers met 17.971.473 weergaven van zijn pagina – opgeleverd. Tot welke inzichten heeft dit geleid en hoe verder…?

Want intussen is er ook veel gebeurd bij Google. Nog steeds houdt deze internetreus de gemoederen bezig op het gebied van privacy en machtsmisbruik.

 En na het aftreden vorig jaar van Vic Gundotra als Google+ baas zijn de plannen met dat netwerk onduidelijk. Voor het online gereedschap dat aan dat netwerk was vastgeklonken – Hangouts en Foto’s – is geen Google account meer vereist.

Tijd om opnieuw eens te kijken naar Google dat nu hangt onder een nieuw moederbedrijf, Alphabet, en naar Google+. Wie zonder Google is, werpe de eerste steen.

Gratis, extern reserveren
vrijdag 11 sep 2015, 19.00
Expo