Seminar by CEBIT

Over Virtual Reality, Blockchain, Cybersecurity en THE NEW CEBIT.
Gratis, extern reserveren
dinsdag 20 mrt 2018
di 20 mrt 2018
Grote zaal

De virtuele en fysieke wereld raken steeds meer met elkaar verweven. Digitalisatie beïnvloedt onze samenleving en de manier waarop we zakendoen. Technologieën worden regelmatig geüpdatet, maar vergeten we niet om af en toe de maatschappij te actualiseren?

Kunstmatige intelligentie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Wat zijn de gevolgen voor de maatschappij? Klopt het dat cybercriminaliteit inmiddels meer schade oplevert dan traditionele misdaad? Dit soort ontwikkelingen krijgt tijdens het SEMINAR by CEBIT® een platform. Vier sprekers uit uiteenlopende sectoren, die allen een verbinding hebben met het thema digitalisatie geven hun visie op de huidige ontwikkelingen, actuele trends en verwachtingen voor de toekomst.

SEMINAR by CEBIT®
Het SEMINAR by CEBIT® wordt georganiseerd met het oog op de revolutionaire vernieuwing van CEBIT® – Europa’s belangrijkste zakenfestival voor innovatie en digitalisering in Hannover. De pers ontmoet professionals en conferentie ontmoet entertainment. Na afloop vindt een CEBIT® Get Together netwerkborrel plaats. Deelname aan het SEMINAR by CEBIT® is gratis.

Sprekers

  • Roelof Terpstra, Virtual en Augmented Reality
  • Boudewijn Vervoort, Blockchain technologie
  • Erik de Jong, Cybersecurity: spionnen en criminelen
  • Hartwig von Saß, New CEBIT®

Programma
14.30-15.00       Zaal open
15.00-16.30       SEMINAR by CEBIT®
16.30-17.30       CEBIT® Get Together

Aanmelden
www.hannoverconsultancy.nl/seminarbycebit

 

 

Gratis, extern reserveren
dinsdag 20 mrt 2018
Grote zaal