Global Trends
TEDxAmsterdamSalon

Sekswerk

Inspirerende verhalen en optredens van kleurrijke Amsterdammers
donderdag 31 okt 2019, 19.30
do 31 okt 2019, 19.30
Studio

Deze TEDxAmsterdamSalon is een initiatief van stigMAG Amsterdam in samenwerking met Regioplan. Deze avond willen we persoonlijke verhalen, uitdagingen en krachten van bijzondere Amsterdammers onder de aandacht brengen en stigmatisering verminderen.

Met in dit programma onder anderen

Laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van de sprekers en ontroeren door de liedjes van de singer – songwriter deze avond!

Lisa Stevens begon als jonge vrouw als escortdame. Het werk was anders dan ze had verwacht en het werd al snel haar fulltime baan. Lisa heeft er nooit een geheim van gemaakt en vertelt graag over haar ervaringen!

Listen to your eyes! Een indrukwekkend levensverhaal, verteld door Sonja Groot Obbink, met een sterke boodschap over de mooie kanten en de uitdagingen van sekswerk.

Teake Damstra’s melancholische liedjes zijn geschreven volgens persoonlijke regels: laat weg wat je niet nodig hebt en blijf uit de buurt van onderwerpen waar je niets van af weet. Dus vanavond, voor uw vermaak; een man met een gitaar die zijn no bullshit songs zingt op een volume dat je niet kunt negeren!

 

Tijdens dit programma vindt er videoregistratie plaats.

donderdag 31 okt 2019, 19.30
Studio
Deze 76 mensen waren aanwezig