Seizoensafsluiting met BBQ

Sluit samen met ons het culturele seizoen af met de traditionele BBQ.
vrijdag 15 jul 2016, 17.30
vr 15 jul 2016, 17.30
Plein

Zoals elk jaar sluiten we ons culturele seizoen af met een barbecue voor vrienden, bezoekers en alle andere liefhebbers van Pakhuis de Zwijger.

Proost samen met ons op een geslaagd cultureel seizoen. We blikken terug op Europe by People met o.a. FabCity, de City Makers Summit en alle honderden programma’s in het Pakhuis. De kosten voor de (onbeperkte) barbecue zijn €15 per persoon. De barbecue gaat om 17.30 uur aan.

IDFA by Night – Presenting Princess Shaw

Blijf na afloop gezellig hangen voor de laatste IDFA docu van de reeks Presenting Princess Shaw. De documentaire start om 22.00 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=dyUmgkv9leQ

Presenting Princess Shaw 80 min. Engels gesproken met Engelse ondertiteling / English spoken with English subtitles| Ido Haar, Israël, 2015

Plot

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman raakte in 2009 bekend met zijn ‘Thru You’-project. Zijn audiovisuele symfonieën zijn mash-up van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs, die hun video’s online hebben gezet in de hoop dat iemand in de eindeloze oceaan van het internet hun parel opduikt. Een van hen is de alleenstaande verpleegster Samantha, die in een van de ruigere buurten van New Orleans woont en onder de artiestennaam Princess Shaw probeert door te breken.