De Stad

Puzzel mee aan het GVB netwerk

Hoe moet het GVB netwerk er straks uit komen te zien? Kom langs, geef je input en puzzel mee aan het GVB netwerk.
dinsdag 17 mei 2016 t/m woensdag 18 mei 2016
di 17 mei 2016, 15.00
Workspace

Stadsregio Amsterdam heeft het GVB als opdracht gegeven om na te denken over de inrichting van een aangepast OV netwerk in Amsterdam. Om het netwerk in te richten is het GVB op zoek naar concrete input vanuit de gebruikers. Wat heeft jouw voorkeur; liever veel lijnen die niet zo vaak rijden, of juist minder lijnen die heel vaak rijden? En waarom dan? En hoe zit het met lijnnummers en kleuren? Hierover wil het GVB in gesprek om alle voors- en tegens van concrete keuzes op een rij te zetten.

Met de komst van de Noord/Zuidlijn zal het Amsterdamse openbaar vervoernetwerk veranderen, ondergronds en bovengronds. Dit betekent dat een aantal tram en buslijnen in de toekomst nieuwe routes krijgen, waardoor meer reizigers sneller naar meer bestemmingen kunnen reizen. Het historisch gegroeide Amsterdamse OV-net sluit niet meer aan op de huidige behoeften van de reiziger en ontwikkelingen in de stad.

Stadsregio Amsterdam heeft het GVB als opdracht gegeven om na te denken over de inrichting van een aangepast OV netwerk in Amsterdam. Om het netwerk in te richten is het GVB op zoek naar concrete input vanuit de gebruikers. Wat heeft jouw voorkeur? Kom langs, geef je input en puzzel mee aan het GVB netwerk.

Programma

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 mei en woensdag 18 mei. Als deelnemer heb je de keuze om deel te nemen aan 1 van de 3 rondes. Bekijk de planning hieronder, klik vervolgens op de gele knop om te reserveren en kies een ronde.

Dinsdag 17 mei

  • 16:00 – 18:00 Ronde 1
  • 19:00 – 21:00 Ronde 2

Woendag 18 mei

  • 18:30 – 21:00 Ronde 3
dinsdag 17 mei 2016 t/m woensdag 18 mei 2016
Workspace
Deze 52 mensen waren aanwezig