Global Trends

Praktijkvoorbeelden van digitale transformatie

Eén ding is zeker: de digitale transformatie gebeurt overal en wacht op niemand
Gratis, extern reserveren
donderdag 10 sep 2015, 15.00
do 10 sep 2015, 15.00
IJ Zaal

Steeds meer bedrijven zetten technologie en internet strategisch in, ter invulling van hun waardepropositie, om de klantervaring naar een hoger niveau te brengen of om nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Digitale transformatie geldt daarom ook wel als één van de trends van 2015. Maar welk etiket er ook opgeplakt wordt, feit is dat technologie een andere manier van zakendoen mogelijk maakt.

Dit blijkt ook uit de verhalen van onze gastsprekers op onze F5-sessie van donderdag 10 september waar wij u graag voor uitnodigen. Zij zullen achtereenvolgens inzoomen op het implementeren en benutten van vernieuwende technologieën in een bestaand bedrijfsmodel, hoe als bedrijf te acteren in een branche die verregaand is gedigitaliseerd en hoe met behulp van digitaal succesvol een nieuw bedrijf op te zetten in een traditioneel ingestelde branche.
Programma

15.00 Inloop & welkom

15.30 Kuldip Singh, COO Digital bij Sanoma, ‘De toekomst van NU’
Sanoma is voortdurend bezig om met behulp van nieuwe toepassingen het product nu.nl te verbeteren. Singh vertelt hoe ze zich hierbij altijd laten leiden door de behoefte van de doelgroep.

16.00 Denis Doeland, eigenaar DDMCA, ‘Een digitale strategie die werkt’
Doeland vertelt aan de hand van zijn boek EDM en de Digitale Wereld op welke wijze bedrijven en organisaties de mechanieken en processen van internet en social media zouden moeten toepassen om te voldoen aan de nieuwe verwachtingen van fans, klanten, medewerkers en andere betrokkenen.

16.30 Michiel Brouwer, Board Member & Financial Director SPACES, ´Het belang van een fysieke omgeving in een gedigitaliseerde samenleving´
SPACES geeft een compleet nieuwe invulling aan het begrip ´kantoor´. Brouwer vertelt over de totstandkoming van SPACES en met name over de lessen die anderen hieruit kunnen trekken als het gaat om digitale transformatie.

17.00 – 19.00 Borrel

Inschrijven
Inschrijven voor de F5-sessie kan via deze link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Felix Roeland, via 06 37 27 0669 of felix@lubbersdejong.nl.

Stuur je vragen alvast op!
In de aanloop naar de F5-sessie kunt u uw vragen opsturen naar felix@lubbersdejong.nl. Zo weet u zeker dat u op 10 september naast de nodige inspiratie ook de antwoorden krijgt die u direct kunt toepassen.

Gratis, extern reserveren
donderdag 10 sep 2015, 15.00
IJ Zaal