Opening FietsLab Nieuw-West

FietsLab Nieuw-West is een ontmoetingsplek van BYCS binnen New Metropolis waar fietsstimulering centraal staat.
Gratis toegang
woensdag 19 dec 2018, 17.00
wo 19 dec 2018, 17.00
New Metropolis
Reageer
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

FietsLab Nieuw-West is een ontmoetingsplek waar fietsstimulering centraal staat. Iedereen die ideeën heeft over fietsen en mobiliteit, of juist op zoek is naar informatie over dit onderwerp kan bij ons terecht. We initiëren nieuwe projecten en programma’s en denken na over een toekomst waarin de fiets een centrale rol speelt in steden. Samen met mensen uit de buurt. FietsLab wil namelijk een verbindende rol spelen in Nieuw-West voor bewoners en organisaties die zich bezig (willen) houden met fietsen en leefbare steden.

Steden over de hele wereld staan voor een aantal grote sociale, maatschappelijke en economische uitdagingen. Wij geloven dat de fiets een onderdeel kan zijn van de oplossing voor deze uitdagingen: fietsen zorgt voor een verbetering van gezondheid, geluk en welvaart. Daarom gaan wij op lokaal niveau aan de slag om samen met gemeenschappen uit wijken, steden en provincies concrete oplossingen te verzinnen die een wereldwijde impact kunnen hebben.

Gratis toegang
woensdag 19 dec 2018, 17.00
New Metropolis
Deze 15 mensen waren aanwezig