De Stad

Oost is booming

Oost groeit, het wordt er beter, leuker én drukker. Hoe ziet het stadsdeel er in 2025 uit?
donderdag 8 dec 2016, 20.00
do 8 dec 2016, 20.00
Grote zaal

Stadsdeel Oost is booming, volgens velen wordt het er beter, leuker én drukker. Is iedereen er nog welkom in 2025? We nemen met actieve bewoners, ambtenaren en politici de ontwikkelingen van Oost onder de loep. Want hoe zal het stadsdeel er over tien jaar uitzien? En wat speelt er nu? Iedereen die benieuwd is hoe het stadsdeel er over tien jaar bij ligt en daar zelf ook ideeën over heeft, is welkom om mee te praten over de toekomst van stadsdeel Oost.

Jeroen Slot zal deze avond inleiden met cijfers en prognoses over het stadsdeel. Wat staat Oost te wachten? Hoe verhouden de verschillende buurten zich? En welke plekken vangen de drukte van het centrum op?

Na de inleiding verkennen we met de stadsdeelbestuurders waar de toekomst van Oost ligt en spreken we over thema’s als drukte in de stad en de diversiteit van het stadsdeel. Hoe welkom is Oost nog in 2025?

Tot slot gaan we in gesprek met een gezelschap makers uit Oost. Hoe gaan zij aan de slag met de huidige ontwikkelingen? Hoe speel je in op een groeiende stad? En wat zijn de mooi verhalen van 2025 over Oost?

donderdag 8 dec 2016, 20.00
Grote zaal
Deze 168 mensen waren aanwezig