Volg hier onze programma’s via de livestream
Maandag 23 jan, 20.00ma 23 jan, 20.00
Kleine zaal
De Circulaire Stad 36
Energie is geld
Kunnen we een geldsysteem bouwen op duurzame energie?
Meer info? Naar de programmapagina
Maandag 23 jan, 19.30ma 23 jan, 19.30
Grote zaal
Talk of the Town 89
Eeuwigdurende erfpacht
Wat houdt het nieuwe erfpachtstelsel in?
Meer info? Naar de programmapagina
toggle menu
Volg de livestream
Kijk mee via de livestream
Zaal huren? Bel 020 - 624 63 80 EN
Creatieve Industrie

Nog een portie Dutch Design

Met Circus Family, Dutch Invertuals, Trapped in Suburbia en een colum van Jacob de Baan.
Gratis toegang
donderdag 16 feb, 20.00
do 16 feb, 20.00
Grote zaal
Reageer
Volg dit programma via de livestream

Voor de negende maal organiseert Dutch Design Daily in samenwerking met Pakhuis de Zwijger een live avond over Dutch Design waarin een greep wordt gedaan uit het brede archief van het online platform. Met Circus Family, Dutch Invertuals, Trapped in Suburbia en een colum van Jacob de Baan.

Circus Family

Circus FamilyIs een groep van audiovisuele ontwerpers met een focus op high-end projecten. Ze werken binnen projecten vanuit meerdere disciplines zoals design, film, muziek en interactieve technologie. Circus Family gelooft in het samenvoegen van design en technologie om zo nieuwe gebieden te verkennen en om nieuwe krachtige audiovisuele ervaringen te creëren.
Opdrachtgevers bevinden zich veel op het gebied van mode, muziek, sport en luxe. Ze werken o.a. voor merken als Nike en Tommy Hilfiger, en evenementen, waaronder SXSW en de New York Design Week. Daarnaast initiëren ze ook eigen eigen projecten.

Opdrachtgevers bevinden zich veel op het gebied van mode, muziek, sport en luxe. Ze werken o.a. voor merken als Nike en Tommy Hilfiger, en evenementen, waaronder SXSW en de New York Design Week. Daarnaast initiëren ze ook eigen eigen projecten.

Trapped in Surburbia

Portret Suburbia 01_LRDe ontwerpen van Trapped in Surburbia zijn gericht op de ervaring van het publiek. Daarbij kiezen ze voor het medium dat de meeste impact heeft. Dit dwingt ze niet alleen om interdisciplinair te zijn, maar het prikkelt ook hun talent en kennis op een spannende manier.

Trapped in Surburbia streeft ernaar om open-minded te blijven, blijven experimenten en blijven spelen. Ze zoeken niet alleen de interactie met hun klanten en het publiek maar ze zoeken ook naar interactie met andere creatieven. Zo organiseren ze inspirerende creatieve festivals, lezingen en tentoonstellingen en zijn ze ook eigenaar van de art galerie Ship of Fools, waar werk van andere creatieven getoond wordt.

Dutch Invertuals | Wendy Plomp

Wendy Plomp is oprichter, curator en art director van Dutch Invertuals.
Dutch Invertuals is een collectief van individuele ontwerpers die de grenzen van hun professie verleggen. Hun achtergronden mogen verschillen, de ontwerpers hebben één ding gemeen: het experiment staat centraal in hun ontwerpen.

Gedurende een aantal jaren heeft Dutch Invertuals vooruitstrevende, gewaagde ontwerpen geïntroduceerd. Zij presenteerden zich in Milaan (Salone del Mobile) en Eindhoven (Dutch Design Week) op een gedurfde, poëtische en soms confronterende manier. Inmiddels is Dutch Invertuals uitgegroeid tot een bekende hotspot op deze internationale design events.
dutchinvertuals

Jacob de Baan

jacob_newJacob de Baan is ontwerper, met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van producten en visuele communicatie voor bedrijven en instellingen, zoals het Van Gogh Museum, Pols Potten, DARK en HEINEN Delfts Blauw. Hij heeft een track record als art director en projectleider bij de ontwikkeling van processen van de nieuwe corporate identiteit.

Pakhuis de Zwijger presenteert
Urban Stories Festival
13 - 16 March 2017
Lees verder
Gratis toegang
donderdag 16 feb, 20.00
Grote zaal
Reserveer
Deze 34 mensen zijn aanwezig