Creatieve Industrie

Kadir van Lohuizen

Met Kadir van Lohuizen, Tara Fallaux, Jan Hoek, Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek & als gastpresentatrice Sacha de Boer.
Toegang vanaf € 7
maandag 9 mrt 2015, 20.00
ma 9 mrt 2015, 20.00
Grote zaal

Maandagavond 9 maart 2015 vindt de 23e editie van De Donkere Kamer plaats, een tweemaandelijks live magazine met allerlei visies en gasten uit verschillende disciplines van de fotografie.

Met dit keer fotograaf Kadir van Lohuizen over zijn serie rising sea levels en fotografe/filmmaakster Tara Fallaux die geïnterviewd wordt over haar nieuwe documentaire Over the rainbow. We hebben Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek te gast die worden geïnterviewd over hun project Exactitudes en kunstenaar en fotograaf Jan Hoek komt vertellen over zijn favoriete foto van de afgelopen maand. Verder verwelkomen we Sacha de Boer (journalist en fotograaf) als gastpresentatrice van De Donkere Kamer. Zij zal met Edie Peters (hoofdredacteur PhotoQ) de presentatie van de avond verzorgen.

Uiteraard zijn er ook weer drie fotografen die in drie minuten hun project pitchen. Het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over deze drie projecten.

Toegang vanaf € 7
maandag 9 mrt 2015, 20.00
Grote zaal
Deze 350 mensen waren aanwezig