Creatieve Industrie

Alexander Gronsky

Deze vijftiende editie belooft een volle avond te worden met wetenschapper Martijn Kleppe die zijn promotieonderzoek gedaan heeft naar de rol van persfoto’s in de Nederlandse geschiedschrijving.
maandag 4 mrt 2013, 20.00
ma 4 mrt 2013, 20.00
Grote zaal

Wetenschapper Martijn Kleppe spreekt over de rol van persfoto’s in de Nederlandse geschiedschrijving. Fotograaf Alexander Gronsky wordt geïnterviewd over zijn werk en Jan Hoek vertelt over zijn project Me & My Models. En we hebben fotografe Ananda van der Pluijm te gast.

Deze vijftiende editie belooft een volle avond te worden met wetenschapper Martijn Kleppe die zijn promotieonderzoek gedaan heeft naar de rol van persfoto’s in de Nederlandse geschiedschrijving. De Estse fotograaf Alexander Gronsky wordt geïnterviewd over zijn werk en Jan Hoek komt vertellen over zijn project Me & My Models. En we hebben fotografe Ananda van der Pluijm te gast die onlangs een van de prijswinnaars was bij World Press Photo. Verder vindt er een presentatie plaats van een nieuw boek voor straatfotografen en lanceert fotografennetwerk PANL haar vernieuwde fotografie wedstrijd.