De Stad

Lokale economie en voorzieningen

In oktober en november organiseert stadsdeel Centrum in samenwerking met Pakhuis De Zwijger drie themabijeenkomsten om ideeën en suggesties te verzamelen ten behoeve van een nieuw bestemmingsplan voor Stadswerf Oostenburg.
dinsdag 19 nov 2013, 19.30
di 19 nov 2013, 19.30
IJ Zaal

In oktober en november organiseert stadsdeel Centrum in samenwerking met Pakhuis De Zwijger drie themabijeenkomsten om ideeën en suggesties te verzamelen ten behoeve van een nieuw bestemmingsplan voor Stadswerf Oostenburg. Voor een kwalitatief goed bestemmingsplan is het stadsdeel op zoek naar input vanuit de huidige bewoners en ondernemers op en rond Oostenburg. Ook partijen, zoals woongroepen en creatieve ondernemers die zich in de toekomst hier willen vestigen, worden gevraagd om een bijdrage te leveren. Het uitgangspunt van de themabijeenkomsten is het Ruimtelijk Kader.

Tijdens deze derde avond in deze reeks gaan we het hebben over lokale economie en voorzieningen op Oostenburg en de omliggende buurten. We starten met een plenaire introductie door Ellen Jacobs (directeur MKB Amsterdam), Tanja Kroezen (voorzitter ondernemersvereniging Czaar Peterbuurt) en Irene Klarenbeek (stedenbouwkundige stadsdeel Centrum). Daarna gaan we wederom onder begeleiding van stadsdeel Centrum, Urhahn Urban Design in werkgroepen aan de slag met het gebied.