De Nacht van de VN

Lifegoals

Hét jongerenevent over de VN en de Ontwikkelingsdoelen met tal van kleurrijke ervaringsdeskundigen uit overheid, bedrijfsleven en NGO’s.
maandag 5 nov 2018, 18.45
ma 5 nov 2018, 18.45
Grote zaal

Wel eens nagedacht over jouw ultieme lifegoals? De VN heeft er wel 17 en ook nog eens voor de hele wereld. Minder armoede, meer gelijkheid, maar ook beter voor de aarde zorgen. Een wereld met meer kansen, maar dan minder ongelijk verdeeld. Dat is het doel. De deadline hiervoor is 2030. Dat klinkt nog ver weg, maar er valt veel werk te verzetten.

Op maandag 5 november staat Pakhuis de Zwijger weer helemaal in het teken van de Verenigde Naties en de Ontwikkelingsdoelen. Kom mee praten over de strijd tegen armoede, ervaar wat ongelijkheid echt inhoudt of kom erachter hoe het achter de schermen gaat bij klimaatafspraken. Laat je inspireren en bedenk hoe jij de wereld een stukje beter kan maken. Zo kun je niet naar huis zonder een eigen ontwikkelingsdoel te adopteren. Wat wordt jouw wereld lifegoal?

Op deze avond vinden ook de verkiezingen voor de nieuwe Jongerenvertegenwoordigers Duurzame Ontwikkeling en Mensenrechten en Veiligheid plaats. Wil jij stemmen op jouw favoriet? Vergeet dan niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Let op: je mag stemmen op jouw favoriete jongerenvertegenwoordiger als je maximaal 29 jaar bent.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan voor het Facebookevent. Voor meer informatie ga naar de website.