Creatieve Industrie
Global Trends
Alkebulan: Late Night Talks 3

Stargazing (VERZET)

Mercury is in retrograde! Is astrologie onze nieuwe houvast of valse hoop?
Toegang vanaf € 5.00
vrijdag 13 mrt, 19.30
vr 13 mrt, 19.30
Grote zaal

Late Night Talks is dé talkshow over al je favoriete onderwerpen en gasten: muziek, kunst, fashion, en ook je daily dosis of social justice subjects, waarbij we popcultuur combineren met de actualiteit. Voor Millennials en Generatie Z lijken astrologie en spiritualiteit steeds belangrijker te worden. Kranten schrijven erover, influencers praten er steeds vaker over en jongeren houden zich er steeds meer aan vast. Waarom is de populariteit gestegen? Is het een nieuwe vorm van religie? Of is het toch alleen een bijgeloof? Gaat het om toekomstvoorspelling of zelfontplooiing? Vanavond gaan we er alles over te weten komen!

Timetable

19.30 uur

Inloop

20.00 uur

Start zaalprogramma

21.30 uur

After met Late Night Talk DJ's + drinks

WINACTIE: Koop je kaartje vóór 12 maart en maak kans op een 30 minuten astrologie consult van The Psychic Mom. We verloten een sessie t.w.v. €75 onder ticket houders, de winnaar zal tijdens de Late Night Talks bekend gemaakt worden!

Over Late Nights Talks

Late Night Talks is een interactieve talkshow van Alkebulan, gemaakt en geproduceerd door jongeren van kleur en gepresenteerd door Fatima Warsame. Tijdens Late Night Talks wordt er gepraat over actuele onderwerpen en maatschappelijke issues met een vleugje humor. Het is een avond vol edutainment oftewel vermaak met een stukje educatie. De talkshow vermengt spelletjes, komedie skitts, en gesprekken om het publiek te vermaken en iets mee te geven. Een safe space waar explosieve en gevoelige onderwerpen als representatie in de media, hypermasculiniteit onder zwarte mannen, #metoo, cultural appropriation en daten anno 2019 worden besproken. Altijd met een dosis humor, maar steeds met als doel de culturele samenleving dichter bij elkaar te brengen.

Toegang vanaf € 5.00
vrijdag 13 mrt, 19.30
Grote zaal