De Stad

Jamsessie met Orchestre Partout

Openbare jamsessie met Orchestre Partout en andere muzikanten uit Nieuw-West.
vrijdag 5 apr, 20.00
vr 5 apr, 20.00
New Metropolis
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

Al meerdere keren heeft Orchestre Partout opgetreden in Pakhuis de Zwijger tijdens het Eat to Meet-diner. Deze keer verplaatsen we de band naar Amsterdam Nieuw-West waar we samen met nieuwkomers uit het asielzoekerscentrum Willinklaan, muzikale bewoners uit Nieuw-West en de vaste band van Orchestre Parout gaan jammen. Breng je gitaar, fluit of (als je heel sterk bent) je drumstel en kom mee jammen. Uiteraard kan je ook lekker achterover zitten en genieten van een pizzapunt en de jamsessie!

Over Orchestre Partout
Orchestre Partout is een band die bestaat uit nieuwkomers. Het is niet alleen een band. Het is een collectieve energie en een grote vriendenkring. Het is het idee, de gedachte, de beweging dat hen bindt. De bandleden spelen de muziek die ze zelf aandragen, gezongen in hun moerstaal. Ze zingen in Farsi, Dari, Uyghur, Arabisch en vele andere talen. Zowel de bezetting als het repertoire is continu in beweging, waardoor het ensemble in zekere zin altijd een actuele afspiegeling is van wat er gaande is in de wereld.

 

vrijdag 5 apr, 20.00
New Metropolis
Deze 9 mensen waren aanwezig