Informatiebijeenkomst vrijwilligers FabCity

FabCity needs you!

Wil je meehelpen FabCity tot een succes te maken? Kom dan naar deze vrijwilligers meet-up.
donderdag 17 mrt 2016, 18.00
do 17 mrt 2016, 18.00
Meetingroom

Vanavond zal er een informatiebijeenkomst zijn voor eenieder die geïnteresseerd is in FabCity en zich wil opgeven als vrijwilliger. We hebben jouw hulp nodig om FabCity tot een bijzondere plek en fantastisch evenement te maken! Ben of ken jij enthousiaste mensen die niet kunnen wachten om mee te werken aan het realiseren van FabCity, laat ze een kijkje nemen op de Europe by People website en neem ze mee.

Tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie zal in de eerste helft van 2016 op het Java-eiland een tijdelijke campus worden gerealiseerd, genaamd FabCity. Deze campus is onderdeel van het officiële culturele programma dat rondom het EU voorzitterschap wordt georganiseerd met als titel: ‘Europe by People, the Future of Everyday Living’. Op deze bijzondere plek zal de toekomst van Europa worden onderzocht.

FabCity start vanaf 11 april en is ingedeeld in een aantal thema’s (Energie, Afval, Water, Mobiliteit, Kunst & Theater, etc.) die bijdragen aan het thema “de stad van de toekomst”. Binnen dit kader worden verschillende paviljoens gebouwd, waar onder andere het kartonnen Wikkelhuis van Fiction Factory en de BAM 3D betonprinter onderdeel zijn.

Als vrijwilliger ben je onderdeel van het FabCity team en help je een bijzonder evenement op te zetten. Er zijn verschillende activiteiten waarvoor we je hulp nodig hebben:

  • Ontvangst/hospitality; zoals het verwelkomen en informeren van bezoekers;
  • Rondleidingen geven; verwelkomen en rondleiden van bezoekers (basisschoolkinderen, toeristen, etc.) over de campus, langs de verschillende paviljoens;
  • Op- en afbouw van de campus.

ebp_logo_liggend_url_zwart_720-1-2

donderdag 17 mrt 2016, 18.00
Meetingroom
Deze 49 mensen waren aanwezig