Maak een account aan
Indigenous Liberation Day 2023
Land Back: Undoing the Doctrine of Discovery
Save the Date: Indigenous Liberation Day 2023! A festival and protest including panels, cultural performances, fundraising and international speakers for Indigenous liberation.
do 12 okt 2023 20:00
Pakhuis de Zwijger
gratis
en english
  • 1 Jouw gegevens
  • 2 Aanvullende vragen
Voornaam*
null
Wij gebruiken jouw naam om je gepersonaliseerde emails te kunnen sturen
Achternaam*
null
Hiermee kun jij straks inloggen en wij sturen je e-mails met meer informatie wanneer je je hebt opgegeven voor een evenement.
E-mailadres*
Organisatie
Functie-omschrijving
Woonplaats
Geboortedatum*
Jouw interesses

We willen graag weten wat jou interesseert! Geef hieronder aan wat voor thema's in programma's jouw belangstelling hebben. Wij gebruiken deze informatie enkel om jou op de hoogte te houden van onderwerpen die jij echt leuk vindt.

Kies jouw favoriete domeinen (Min. 1)

Kies jouw favoriete ambities (Min. 3)

E-mail voorkeuren

Ik wil mij inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief van Pakhuis de Zwijger om een gepersonaliseerd programma-aanbod, de wekelijkse podcast en andere speciale acties en bijzondere evenementen te ontvangen.

Ik wil mij inschrijven voor het agenda overzicht van Pakhuis de Zwijger om wekelijks een compleet aanbod te krijgen van alle aankomende programma’s.

Praktische informatie ontvangen rondom programma’s en evenementen waarvoor ik heb gereserveerd. Deze optie kunt u niet uitschakelen.

Wachtwoord
Kies een wachtwoord
Herhaal wachtwoord
Niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer de roodgemarkeerde velden en probeer opnieuw.