De Stad

Wonen en thuisvoelen in Zuidoost

Talkshow over de kracht, kansen en problematiek van Amsterdam Zuidoost, gepresenteerd door stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing
donderdag 24 sep, 17.00
do 24 sep, 17.00
Online via LIVECAST

Door het Amsterdamse stadsbestuur wordt gewerkt aan een plan om de grote achterstanden en problemen van Stadsdeel Zuidoost grondig en duurzaam te lijf te gaan. Met veel verschillende partners wordt onder de naam ‘Alliantie van Zuidoost’ een programma ontwikkeld met een looptijd van twintig jaar. Belangrijkste onderwerpen zijn onderwijs, wonen, werk en veiligheid.

Een huis voor iedereen in een buurt waar je je thuis voelt

Een huis is voor ieder mens, naast eten en drinken, de eerste levensbehoefte. Een plek waar je je veilig en geborgen voelt, je kinderen opgroeien, waar je familie en dierbare vrienden ontvangt. Dat huis staat in een veilige en groene buurt, met ruimte voor iedereen. Dat is echter niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

In deze vierde aflevering van Talk & Show Zuidoost praat stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing met haar gasten over het belang van thuisvoelen in zuidoost. Welke voorzieningen zijn er momenteel al in Zuidoost en wat is er nodig om dit te bereiken?

Een serie van zes gesprekken

In de komende weken volgen nog Talk & Shows, steeds op donderdag van 17.00 tot 18.15 uur. De volgende uitzendingen zijn op:
1 oktober: werk
8 oktober: beeldvorming

donderdag 24 sep, 17.00
Online via LIVECAST