Freelance Friday

Hoe kom jij aan opdrachten?

Met verschillende sprekers proberen we te achterhalen op welke manieren je opdrachten en klanten kunt werven. Neem vooral ook je eigen tips & tricks mee!
Gratis, extern reserveren
vrijdag 14 feb, 19.30
vr 14 feb, 19.30
Studio

Sommigen hebben er, om het met wijlen Jules Deelder te zeggen, een graftakken-teringhekel aan. Acquisitie en klantenwerven. Maar als ondernemer, freelancer of zzp’er is er natuurlijk geen ontkomen aan. En hoe kun je het in ieder geval leuker maken? Door er meer succes mee te hebben.

Dus… Hoe pak je het aan? Hoe kun je het aanpakken? Wat gaat er goed, wat kan er beter? Hoe kun je inspelen op veranderende of afwijkende situaties? Dat willen we allemaal weten. Daarom hebben we de volgende mensen gevraagd daar wat over te komen vertellen acquisitie, marketing en communicatie:

  • Octavia Siertsema is aanbestedingsspecialist en weet veel over hoe je op freelance platforms slimmer en succesvoller kunt opereren.
  • Renate Verstappen en en Anouschka Scholten zijn lid van Ladies That UX Utrecht, een Meetup groep die, zoals de naam doet vermoeden, bijeenkomen om over het thema UX te delibereren. Binnen Ladies That UX Utrecht is een model ontstaan om onderling binnenkomende opdrachten te verdelen en binnen te halen. Is dat ook een model om vriendinnen te worden?
  • LinkedIn is voor alle ondernemers en freelancers een belangrijk platform. Trudy Pannekeet is LinkedIn-specialist en werkt momenteel aan een boek. Zij geeft workshops en trainingen om LinkedIn beter te gebruiken. Welke manieren en strategieën zijn voor jou relevant om meer werk uit je LinkedIn acties te halen?
  • Ook via de methode van Business Network International – BNI – komen freelancers en ondernemers aan contacten en werk. Carola Kesteloo heeft als tekstschrijver ervaring in vele sectoren en met BNI, dat met lokale chapters werkt.

Doe ook mee aan onze enquête »

 

Zaal open om 19:00 uur, start programma 19:30 uur.

Gratis, extern reserveren
vrijdag 14 feb, 19.30
Studio