De Stad

Hoe kom ik aan een baan?

Meet-up met kansen en informatie voor jouw volgende stap op de arbeidsmarkt.
donderdag 30 jan, 19.30
do 30 jan, 19.30
New Metropolis ZO
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Dit programma is in New Metropolis Zuidoost.

Na een mooie kick-off diner staan we te springen om dit jaar samen te werken aan de uitdagingen rondom armoede. We trappen het jaar af met een heel praktisch programma: ‘Hoe kom ik aan een baan?’. Soms is het lastig om te vinden waar je moet zijn voor een baan, laat staan voor de juiste baan. Kom verschillende mogelijkheden verkennen voor een nieuwe baan die bij jou past! Met verschillende partijen zoals Zuidoostwerkt, Pantar en WPI zullen er veel mogelijkheden zijn voor een baan deze avond.

Kom en krijg antwoorden op al je vragen rondom werk. Waar moet ik zoeken? Ik spreek de taal niet goed, wat voor werk kan ik doen? Ik wil niet schoonmaken want ik kan geen zwaar werk doen en ik spreek de taal niet, is er wel een baan voor mij?

Kortom, veel kansen en informatie voor je volgende stap op de arbeidsmarkt dus. Ben je erbij?

Met initiatieven als:

Zuidoost Werkt
Zuidoost Werkt. Werkgevers uit het gebied, de gemeente, het stadsdeelbestuur en maatschappelijke organisaties spreken met elkaar de ambitie uit om de komende drie jaar fors meer inwoners uit Amsterdam Zuidoost aan het werk te helpen en te houden bij bedrijven en organisaties in het gebied.  Hier vind je meer informatie. 

Pantar
Pantar biedt werk en begeleiding aan ruim 3.000 inwoners van Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest. Wat de reden ook is, Pantar gelooft dat iedereen waarde heeft en kan werken. Hier vind je meer informatie.

 

donderdag 30 jan, 19.30
New Metropolis ZO
Deze 2 mensen waren aanwezig