Global Trends

Het Waterfestijn

Tijdens dit feestelijke jubileum bouwen we aan de wateragenda van 2025. Met o.a. Koen Olthuis.
dinsdag 28 jun 2016, 20.00
di 28 jun 2016, 20.00
Grote zaal

De tiende editie van Water Republic 2025 wordt een feestje! We vieren water, Amsterdam, geschiedenis en innovatie, en laten ons inspireren door de nieuwste ontwikkelingen binnen de watersector. Deze editie bespreken we de rol van waterbouw in stedelijke ontwikkeling. Koen Olthuis laat ons zien wat er nu al mogelijk is en hij zal zijn visie delen op de toekomst van waterbouw in Amsterdam. Daarnaast bouwen we samen verder aan de wateragenda voor 2025.

Keynote Koen Olthuis

Koen OlthuisWe beginnen de avond met een inspirerende keynote van waterarchitect Koen Olthuis. Met zijn bureau Waterstudio ontwikkelt hij uitsluitend gebouwen voor op het water. Al zijn creaties zijn overstromings- en klimaatbestendig en zo ontworpen dat zij zich aan de waterspiegel kunnen aanpassen.

Wateragenda 2025

Ook bouwen we verder aan de wateragenda 2025. Een aantal van onze vaste Water Republic-ers zetten een stip op de horizon. Welke ambities hebben we voor 2025? Welke water events mogen we echt niet missen?

Water Republic Quiz

Maar dat is niet alles, tijdens deze jubileum editie blikken we feestelijk terug op de afgelopen edities met de allereerste spetterende Water Republic Quiz. Natasja van den Berg is natuurlijk onze quizmaster. De quizvragen stellen we samen met de Water Republic Community. Met verschillende teams strijden we voor de Water Republic Bokaal en natuurlijk de eeuwige roem.

Sluit je aan bij een van onze teamcaptains, of kom met je eigen team!

dinsdag 28 jun 2016, 20.00
Grote zaal
Deze 50 mensen waren aanwezig