Creatieve Industrie

Hans Aarsman

Hét programma voor alle professionals in de fotografie en aanverwante branches. Met dit keer o.a. Hans Aarsman, Scarlett Hooft Graafland, Klaas Jan van der Weij en Wim Melis.
maandag 5 sep 2011, 20.00
ma 5 sep 2011, 20.00
Grote zaal

Het nieuwe seizoen van De Donkere Kamer begint enthousiast met visies uit allerlei verschillende disciplines van de fotografie.

Tijdens deze zesde editie vertelt Scarlett Hooft Graafland hoe zij tot haar fantasierijke beelden komt (binnenkort te zien in Huis Marseille) en geeft Hans Aarsman zijn kritische visie op de hedendaagse fotografie. Wim Melis, curator Noorderlicht Fotofestival, licht een tipje van de sluier op over hoe hij tot zijn selectie van fotografen komt en sportfotograaf Klaas Jan van der Weij laat ons zijn favoriete camera zien. Ook zijn er weer pitches: drie fotografen presenteren in drie minuten hun project. Het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over deze drie projecten. De presentatie van de avond is in handen van Lars Boering (directeur FotografenFederatie) en Edie Peters (hoofdredacteur PhotoQ).

Nederland, Rotterdam, 15-05-2011. Tafeltennis, Wereldkampionschap., Mannen, Finale. Wang Hao - Zhang Jike : 2 - 4. Zhang Jike uit China scheurt uit vreugde na zijn gewonnen finale zijn shirt doormidden. Foto: Klaas Jan van der Weij

Nederland, Rotterdam, 15-05-2011.
Tafeltennis, Wereldkampionschap., Mannen, Finale.
Wang Hao – Zhang Jike : 2 – 4.
Zhang Jike uit China scheurt uit vreugde na zijn gewonnen finale zijn shirt doormidden.
Foto: Klaas Jan van der Weij

© Michael Wolf -Noorderlicht fotografiefestival

© Michael Wolf -Noorderlicht fotografiefestival