Global Trends

Groene Voedselpioniers

Wie gaat onze voedselvoorziening vernieuwen?
woensdag 9 mei, 20.00
wo 9 mei, 20.00
IJ Zaal
Reageer
Volg dit programma via de livestream

Veel ondernemers nemen het initiatief om op een nieuwe, ecologisch verantwoorde manier voedsel te produceren. Groene voedselpioniers rukken op in allerlei verschillende vormen en op verschillende plekken in het land: van peterselie en basilicum onder LED-lampen in de stad tot zeewierboerderijen aan de kust. Hoe word je een succesvolle, innovatieve, duurzame ondernemer? Hoe blijft dit succes overeind in een voedseleconomie die vooral gericht is op de laagste prijs?

Woensdag 6 mei staat The Dutch Weedburger op het menu in het eetcafé van Pakhuis de Zwijger. Ben je ook zo benieuwd naar deze burger, met zeewier van de Zeewaar boerderij? Kom dan bij ons eten! Het is namelijk duurzaam, gezond en lekker – is zeewier de avocado van 2018?

woensdag 9 mei, 20.00
IJ Zaal
Reserveer
Deze 20 mensen zijn aanwezig