Global Trends
BIS Publishers presenteert:

Groeien zonder schade

Hoe kun je groeien zonder dat het ten koste gaat van jezelf, een ander, milieu of maatschappij?
woensdag 13 sep 2017, 20.00
wo 13 sep 2017, 20.00
IJ Zaal

Iedereen moet groeien. In persoonlijke ontwikkeling, carrière en inkomen. Een bedrijf moet groeien in klanten en omzet, een goed doel in donateurs en donaties, de overheid in belastingopbrengsten. En wat te denken van groeien in vriendschap en geluk? Een mens moet zelfs groeien om volwassen te worden. Groeien moeten we allemaal. Hoe geweldig is het gevoel als je van tevoren weet dat je gegarandeerd je doelen zult bereiken, en dat je ze haalt zonder dat het ten koste gaat van mens, milieu of maatschappij? Let's go bitsing!

Er zijn talloze situaties te vinden waarbij de wens om te groeien zich omturnt in schade. Denk daarbij aan banenverlies en massa ontslagen, werkdruk, verspilling of vervuiling. Aan schadevrije groei liggen een 7-tal criteria ten grondslag. Deze zeven succescriteria komen uit de wereldwijd doorgebroken Bitsing methode. Aan de hand van een wervelwind aan praktijkvoorbeelden laten de sprekers van deze avond je zien hoe kinderlijk eenvoudig het is om te groeien zonder enige schade: je wordt deelgenoot gemaakt van de zeven criteria, wat ze voor je betekenen en hoe je ermee aan de slag gaat.

The Seven Laws of Guaranteed Growth

Bitsing is de business managementmethode ontwikkeld door Frans de Groot. Met zijn bedrijf The Bitsing Company helpt Frans mensen en organisaties over de hele wereld bij het probleemloos en indrukwekkend effectief en efficiënt behalen van hun doelen op de gebieden die er het meeste toe doen: omzet en rendement voor organisaties, werkgelegenheid, motivatie, persoonlijk inkomen, carrières en work-life balance. Eerder schreef hij de bestseller Bitsing. Garanties voor Groei en onlangs verscheen via BIS Publishers zijn nieuwe boek The Seven Laws of Guaranteed Growthdat inmiddels in meer dan 172 landen wordt verkocht.

Frank heeft topfuncties bekleed in de food-sector. Met zijn nationale en internationale ervaring is hij ontwikkelaar van nieuwe food-initiatieven om het bewustwordingsproces richting consumenten en fabrikanten omtrent gezonde en schadeloze voeding te stimuleren. Hoe kunnen we onszelf en de generaties na ons nog steeds voorzien van een leefbare aardbol waar wij mensen gezond leven?

Turn waste into taste

Onder het thema “don’t waste if you can turn it into taste” vertelt Frank van Bokhorst een  waargebeurd verhaal. Dit verhaal gaat over hoe je groei realiseert met niks en uit niks, en je afval gebruikt om voedsel te produceren.

Frank neemt je mee naar de allernieuwste manier van voedselproductie en laat bovendien zien dat er inmiddels al sprake is van omgekeerde ontwikkelingshulp. Waarbij een land als Afrika óns ontwikkelingshulp biedt.

Hij gaat een verhaal vertellen over hoe je voedsel uit afval maakt! Een verhaal over een initiatief uit Afrika, dat heeft geleid tot een nieuw bedrijf, dat explosief groeit en in feite een omgekeerde vorm van ontwikkelingshulp is.

woensdag 13 sep 2017, 20.00
IJ Zaal
Deze 68 mensen waren aanwezig