Global Trends
GRIP

Op je werk met Rick Pastoor

Met Alexander Klöpping (Blendle), Gijs van Dijk (PvdA), Marian Spier (TEDxAmsterdamWomen) en Jorg Ruis (Culture Builders). Moderatie door Anna Drijver (actrice en schrijver).
Toegang vanaf € 10
vrijdag 26 apr 2019, 20.00
vr 26 apr 2019, 20.00
Grote zaal

Het is best gek dat we nog nooit écht hebben leren werken. Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-binnenbaas Rick Pastoor. Hij schreef het boek GRIP. Het geheim van slim werken. Hierin neemt hij de lezer mee in zijn eigen ontwikkelde werkmethode. Het boek werd door CEO’s, media en lezers omarmd en GRIP is inmiddels vier keer herdrukt in de twee maanden nadat het verscheen. Het onderwerp leeft, dat is duidelijk, en dus is het tijd om live verder te praten over wat dat nu precies inhoudt, dat slim werken, en hoe waardevol het is om ruimte te hebben om te ontdekken wat je grote dromen zijn.

Tijdens deze avond gaan we in gesprek met Rick Pastoor over de aanleiding van het boek, zijn theorie over slim werken en hoe je in één jaar naast je fulltime baan en vader worden ook nog gewoon tijd hebt om een boek te schrijven. Daarnaast spreekt Marian Spier een column uit en duikt moderator Anna Drijver met een panel van Alexander Klöpping (Blendle), Jorg Ruis (Culture Builders) and Gijs van Dijk (PvdA) in het onderwerp en deelt Rick tips en tricks om gelijk te kunnen starten met behulp van een gestructureerde agenda en een takenlijst die voor je werkt.

Meer weten over GRIP? Bekijk hier de website.

Toegang vanaf € 10
vrijdag 26 apr 2019, 20.00
Grote zaal