De Stad
Maak je Stad! Academie 2

Geef het door

De kennis van 'Amsterdammers, Maak je Stad!' wordt doorgegeven aan de stad.
dinsdag 22 mei 2018, 18.30
di 22 mei 2018, 18.30
Expo

Amsterdam was in 2016 en 2017 de meest innovatieve stad van Europa. In een wedstrijd, georganiseerd door de Europese Commissie, versloeg Amsterdam steden als Parijs, Wenen en Turijn. Nog steeds loopt Amsterdam voorop met slimme, sociale en creatieve oplossingen voor een beter leven in de stad. Naast de eer kreeg Amsterdam een geldprijs. En die prijs is voor alle Amsterdammers omdat we de samen de stad maken.

We geven hier o.a. handen en voeten aan met de Maak je Stad Academie. Tijdens de ‘Meet the pros’  hadden we een groot aantal ervaren stadmakers uitgenodigd. In deze tweede editie willen we de kennis die is opgebouwd tijdens het Maak je Stad-traject doorgeven aan alle maatschappelijke initiatieven in de stad. Dit zal gedaan worden door initiatieven die mee hebben gedaan aan dit traject, zoals Makers Unite, Chef het Samen, Permanent Future Lab en Het Danspaleis.

Daarnaast zal Jurre Ongering (Waag Society) de ervaringen delen die zijn opgesteld in het evaluatie-rapport van Maak je Stad. Verder zijn Nies Medema en Jasper Etten aanwezig om met ons door te praten over Ma.ak020, het maatschappelijk akkoord van Amsterdam.

Eet daarnaast met ons een soepje en een broodje mee!

dinsdag 22 mei 2018, 18.30
Expo
Deze 26 mensen waren aanwezig