Creatieve Industrie
Global Trends
WeMakeThe.City x Fuckup Nights

SOLD OUT – Fuckup Nights Amsterdam 14

We live life without filters - een avond vol faalverhalen en fuckups. Met: Duncan Stutterheim, Karlijn Marchildon, Nadia Duinker & Nanne de Ru.
Toegang vanaf € 5.50
donderdag 21 jun 2018, 19.30
do 21 jun 2018, 19.30
Ferrotopia
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Dit programma vindt plaats in Ferrotopia.

Fuckup Nights is een avond waar iedere keer vier gasten vertellen over hun persoonlijke professionele ‘fuckup'. Een event gewijd aan keiharde faalverhalen, fuckups en goeie anekdotes waarmee we een middelvinger opsteken naar de druk die we - en daarmee de maatschappij - onszelf op leggen. Waarom? Omdat het leven je zo nu en dan nou eenmaal uitdagingen voorschotelt. Omdat we niet altijd open en eerlijk zijn over falen. Omdat we verdomme ook maar mensen zijn. En het wordt gewoon ook nog eens kneitergezellig!

LET OP: dit event is uitverkocht. Mochten er last minute nog tickets vrijkomen, dan wordt dat gecommuniceerd via het Facebook event.

FuckUp Nights Amsterdam 

Iedere keer betreden vier fuckupreneurs ons podium. Van kunstenaars tot advocaten, en van zelfstandigen tot aan hotshots aan het hoofd van grote bedrijven. In een huiskamer setting én among friends, is dit te plek om eens niet op te scheppen over onze succesen maar de verhalen te delen over waar het mis ging: een grote opdracht die je verknalde, een mislukte samenwerking, of zelfs een faillisement. De donderdag van stadsfestival WeMakeThe.City staat in het teken van De stad als uitdaging. Fuckup Nights is daar natuurlijk bij!

Locatie

Deze keer zijn we te gast bij het absurdistische Ferrotopia: een kunstinstallatie van Atelier van Lieshout op de NDSM-werf. Het is een ‘gesamtskunstwerk’ in de openbare ruimte en pop-up museum inéén. Een plek voor beeldende kunst, vormgeving, theater, film, muziek en lezingen en natuurlijk FuckUps. Google het werk en je snapt, we hadden ons geen beter passende locatie kunnen wensen.

Let’s go – tickets

  • Regular ticket: € 5,50 (presale, incl. service kosten)
  • WMTC festival-ticket: € 0,- (let op: alleen geldig in combinatie met een WeMakeThe.City festivalpas, die je overigens 5 dagen lang toegang geeft tot verschillende events in Amsterdam en omstreken).
Toegang vanaf € 5.50
donderdag 21 jun 2018, 19.30
Ferrotopia