De Stad

Friet is vet

Kan fast food gezonder zijn? We herontdekken het ondernemen in de fast food.
Toegang vanaf € 5
vrijdag 11 mrt 2016, 20.00
vr 11 mrt 2016, 20.00
Grote zaal

Kan fast food gezonder zijn? En hoezo is fast food ineens weer hip? Op festivals verschijnen allerlei fraaie food trucks, maar hoe gezond is het eigenlijk? En blijft friet niet gewoon onze 'all time favorite'? Tijdens deze derde aflevering geven we het woord aan fast food ondernemers, draagt Peter Buurman een column voor en hebben we wederom een Food Fight met twee voedselondernemers.

Food Battle

Rammenas – Roots Rock Kitchen en Frietfiets by Dapp zijn twee startende ondernemingen in voedsel die tijdens de Food Battle voor munten in hun spaarvarkens strijden. Wie weet jou te overtuigen van zijn of haar idee? Je krijgt de entreeprijs van €5,- in muntjes terug, die je naar wens kunt verdelen over de twee spaarvarkens van de ondernemers.

1. Frietfiets by Dapp

Frietfiets verkopt bio friet uit een mobiele bakfietsfrituur.

2. Rammenas – Roots Rock Kitchen

Teun maakt vegetarische burgers van allerlei groenten.

 

Foodstartup-curator

Deze ondernemers worden gecureerd door Professional Rebel. Professional Rebel is ontsproten uit het YFM netwerk, waar de oprichters Linda en Melissa elkaar ontmoetten. Inmiddels werken ze voor vele andere branches en hebben ze een enorm netwerk aan startups. Voor ‘Als Warme broodjes’ de foodstartup-curator bij uitstek!

Interview met Marco Agema, Friet van Piet.

https://www.youtube.com/watch?v=6bt2-dEniMI

Toegang vanaf € 5
vrijdag 11 mrt 2016, 20.00
Grote zaal
Deze 82 mensen waren aanwezig