Creatieve Industrie

Francis Hodgson

Hodgson is recensent fotografie van The Financial Times en voormalig Hoofd Fotografie bij Sotheby’s.
maandag 17 dec 2012, 20.00
ma 17 dec 2012, 20.00
IJ Zaal

Deze keer is Francis Hodgson (Engeland) te gast. Hodgson is recensent fotografie van The Financial Times en voormalig Hoofd Fotografie bij Sotheby’s. Hij adviseert belangrijke verzamelaars en instellingen over hun collectie. Hij zal spreken over smaak in de fotografie.

Een programma waarbij op een bijzondere, leerzame manier aandacht wordt besteed aan de geschiedenis en ontwikkeling van de fotografie. Van een geschiedenisles in de vorm van een lezing tot een actieve workshop van (internationale) topfotografen in intieme setting. Een avond waar kennis en ontwikkeling van vaardigheden centraal staat.

Deze keer is Francis Hodgson (Engeland) te gast. Hodgson is recensent fotografie van The Financial Timesen voormalig Hoofd Fotografie bij Sotheby’s. Hij adviseert belangrijke verzamelaars en instellingen over hun collectie. Hij zal spreken over smaak in de fotografie. Wat zijn de problemen en uitdagingen bij smaak? Bestaat er zoiets als smaak in de fotografie, of is smaak vooral wat anderen vinden? Fotokroniek komt tot stand door middel van een samenwerking tussen Pakhuis de Zwijger, FotografenFederatie en PhotoQ.