Creatieve Industrie
Try out

Familieportret

Een muzikale interculturele tragikomedie door makers uit voormalige Sovjet-Unie.
Gratis toegang
maandag 24 jun, 19.00
ma 24 jun, 19.00
New Metropolis NW
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis Nieuw-West, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

Ben je ook nieuwsgierig naar de afkomst van je naaste buurtgenoten? Kom dan kennismaken met een nieuw theatergezelschap uit de buurt: RЯТА. Nederlanders, Russen, Oekraïners en Moldaviërs uit de voormalige Sovjet Unie bundelen hun krachten om door kunst bruggen tussen de culturen te bouwen.

Onder het genot van een heerlijk Russisch hapje spelen ze scenes uit hun nieuwste voorstelling ‘Familieportret’. ‘Familieportret’ is geschreven op basis van de levensverhalen van de deelnemers. De voertaal is Russisch en Nederlands. Al zijn culturele botsingen herkenbaar voor nieuwkomers uit alle windstreken. Net als het universele thema liefde.

Familieportret – Een muzikale interculturele tragikomedie
Alex en Liza zijn het gelukkigste koppel van de wereld. Zij hebben net een nieuw huis gekocht en dromen van idyllisch samenzijn. Alex werkt aan een roman over de Russische ziel en Liza werkt keihard om hun dromen te bekostigen. Alles zou idyllisch zijn gebleven als een stroom van onverwachte bezoekers hun huis niet overspoelde.

Deze voorstelling is gemaakt door rЯТА
Tekst en dramaturgie: Tanya Lee
Regie: Nataliya Golofastova
Spel: Alexander Woudt, Daniela Mudreac, Marina Katz, Ilja Bogomolnyi, Julia Litvinova, Irina Alimskaya, Tatiana Lee.

Gratis toegang
maandag 24 jun, 19.00
New Metropolis NW
Deze 10 mensen waren aanwezig