Global Trends

Eat This!

Een festival rond Wereldvoedseldag 2015.
Toegang vanaf € 20.00
donderdag 15 okt 2015, 18.00
do 15 okt 2015, 18.00
Hele pand

In 1981 hebben de Verenigde Naties 16 oktober uitgeroepen tot Wereldvoedseldag. Een dag waarop we wereldwijd aandacht besteden aan de grote voedselvraagstukken van dit moment. De dag daarvoor, op 15 oktober maken we in Nederland een vuist voor voedselzekerheid met de tweede editie van EAT THIS!

EAT THIS biedt een avondvullend programma waar je serieus je tanden in kunt zetten! Samen met ondernemers, journalisten, politici, wetenschappers en toekomstdenkers gaan we in gesprek over hoe we grote vraagstukken met elkaar anders kunnen aanpakken.

Vanaf 30 juni kun je via deze link je ticket voor EAT THIS kopen. Regulier €20 – korting €17,50

Met een ticket voor EAT THIS krijg je een avondvullend programma met workshops, talkshows, films, internationale en nationale sprekers én een lekkere wereldse maaltijd!

Onderdeel van EAT THIS! is De Hongerige Stad Internationaal.

In 2030 zal ruim 60% van alle mensen op aarde in steden wonen. We richten onze blik op de urbane gebieden en vragen onszelf af: hoe voeden we deze metropolen in de toekomst?

In de afgelopen decennia is een verbluffende groei waargenomen, met metropolen zoals Sao Paulo, Nairobi en Tokio als gevolg. Hoe worden al deze mensen dagelijks gevoed? Welke logistieke systemen gaan hierachter schuil? En wat zijn de valkuilen van zo’n grote stad? Allemaal vragen die zowel voor Amsterdam, met een kleine miljoen inwoners, als een metropool als Sao Paulo, uiterst relevant zijn. Hierover gaan we in gesprek tijdens een speciale internationale editie van De Hongerige Stad.

Toegang vanaf € 20.00
donderdag 15 okt 2015, 18.00
Hele pand