De Stad
Masterclass dNS

Zelfsturende, creatief lerende organisaties

Duurzame ondernemers als inspiratie voor de toekomst in onderwijs, cultuur, publieke sector en bedrijfsleven.
Gratis toegang
donderdag 18 jan 2018, 19.00
do 18 jan 2018, 19.00
Workspace

De wereld verandert snel, onvoorspelbaar en ingrijpend. Deze veranderingen vragen van mensen dat ze in staat zijn een leven lang te leren en werken op onbekend terrein. Dat vraagt ook een andere visie op organisaties in onderwijs, publieke sector, cultuur en bedrijfsleven. Of het nu gaat om zelfsturende organisaties met gedeeld leiderschap in het onderwijs of agile opererende start-ups gebouwd op inspirerend persoonlijk leiderschap; we lijken allemaal te zoeken naar de heilige graal die ons de weg naar de duurzame toekomst wijst. Persoonlijk leiderschap? Dat doe je samen!

  • Clements Radenborg (Go4People-Semco style) en Anna Noyons (Garage2020 – Peerby) nemen jullie mee met een inspirerend verhaal om zelf vorm te geven aan die verandering. Clements is (onder andere) Semco Style Consultant en adviseert bedrijven over een manier van management en bedrijfsvoering zoals Ricardo Semmler dat voor het eerst bij zijn bedrijf Semco heeft toegepast.
  • Anna Noyons was als Chief Product Officer betrokken bij deelplatform Peerby, waar ze verantwoordelijk was voor de strategie van het bedrijf. Daarnaast geeft ze lezingen over behaviour design, geeft ze les aan de TU Delft en is ze betrokken bij de oprichting van Garage2020; een design driven innovatie lab met als ambitie de jeugdzorg in 2020 overbodig te maken door middel van nieuwe, slimme en schaalbare oplossingen.

Juist door de kruisbestuiving door de diverse achtergrond van zowel sprekers als deelnemers aan deze masterclass willen we verbanden leggen tussen de vernieuwers van onderwijs, cultuur, publieke sector en bedrijfsleven om samen met een gedeelde ambitie vorm te geven aan een duurzame toekomst.

Gratis toegang
donderdag 18 jan 2018, 19.00
Workspace
Deze 60 mensen waren aanwezig