De Stad

Demo-dag & eindpresentatie

Altijd al iets willen maken? Tijdens deze demonstratie-dag leer je wat er allemaal mogelijk is in de Maakplaats!
Gratis toegang
maandag 17 jun 2019, 16.00
ma 17 jun 2019, 16.00
OBA CC Amstel
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Dit programma is in de Maakplaats 021 in de OBA CC Amstel.

Samen maken we de buurt. Van creatieve dromer tot noeste arbeider. Tijdens de Maakplaats Meet Ups brengen we bewoners en makers samen. In deze editie van de Meet Up demonstreren we wat er allemaal mogelijk is in de Maakplaats en hoe jij deze ruimte zou kunnen gebruiken. En laten kinderen zien wat zij in de Maakplaats hebben gemaakt.

Maakplaats 021 is een speelkamer in verschillende vestigingen van de OBA waar kinderen uit de buurt hun creativiteit en digitale vaardigheden kunnen ontplooien. Het is een plek waar mensen met ideeën voor de buurt naartoe kunnen komen en om die verder te brengen. Om te kijken hoe dit zou kunnen organiseren we deze demonstratie-dag.

Tijdens deze bijeenkomst zijn Maakplaats-coaches aanwezig die de plek dagelijks gebruiken en zijn daarnaast ook medewerkers van de OBA en Pakhuis de Zwijger aanwezig om mee in gesprek te gaan.

Op 17 juni is ook de eindpresentatie van het programma Maak het Plein! een groep kinderen uit de buurt heeft nagedacht over wat zij zouden veranderen aan het plein. Tijdens deze middag laten ze de buurt zien wat ze hebben bedacht en gemaakt.

Gratis toegang
maandag 17 jun 2019, 16.00
OBA CC Amstel
Deze 3 mensen waren aanwezig