Creatieve Industrie
NRC Charity Awards 2018

De impact van communicatie

Wie wint de NRC Charity Awards 2018? Op 28 augustus reikt Peter Vandermeersch, hoofdredacteur NRC, de awards uit.
dinsdag 28 aug 2018, 17.00
di 28 aug 2018, 17.00
Grote zaal
Reageer

Hoe bereik je impact als goed doel met communicatie? En wat zijn de belangrijkste aspecten rondom communicatie voor een goed doel? NRC hoofdredacteur Peter Vandermeersch reikt tijdens dit speciale programma de NRC Charity Awards 2018 uit. Onderzoeker Marijke Leliveld vertelt over de kunst van het geven, waarom geven mensen geld aan een goed doel, en Babette Porcelijn over de verborgen impact en wat jij zelf kunt doen om eco-positief te leven.

Over de NRC Charity Awards

De NRC Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC Media en bedoeld om ‘charitatief Nederland’ te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep. Uit ruim 250 ingezonden motivaties zijn 22 charitatieve instellingen geselecteerd en gekoppeld aan een creatief team bestaande uit studenten van Willem de Kooning Academie. De goede doelen en studenten hebben er samen hard aan gewerkt om een creatieve printadvertentie en een online banner te ontwikkelen. Tijdens het ontwikkelen van de campagnes zijn de studenten begeleid door top-creatieven Maarten van de Vijfeijken, Rogier Cornelisse en Jeroen Bouweriks. Op dinsdag 28 augustus om 17:00 vindt de uitreiking van de NRC Charity Awards 2018 plaats in Pakhuis de Zwijger. Hier worden de winnaars gekozen door de NRC Vakjury en het publiek.

Geselecteerde goede doelen

Stichting AAP, Dental Health International Nederland, Diabetes Fonds, ProVeg, Stichting Mensa Fonds, Pax Kinderhulp, ActionAid, Microkrediet voor Moeders, Voedselbanken Nederland, Endometriose Stichting, de Hiv Vereniging, Prinses Máxima Centrum, Dirk Kuyt Foundation, het Rijksmuseum, Stichting de Noordzee, Plastic Soup Foundation, Stichting Lezen & Schrijven, het Oranje Fonds, Stichting Vier het Leven, Save the Children, Universiteitsfondsen Nederland en Warm Rotterdam.

Meer informatie? Ga naar www.nrccharityawards.nl

dinsdag 28 aug 2018, 17.00
Grote zaal
Deze 138 mensen waren aanwezig