De Stad
Positief Links

Ideeënfabriek #6

Drie dromers, denkers en doeners pitchen nieuwe links-progressieve ideeën, vier Haagse hemelbestormers reageren.
Gratis, extern reserveren
vrijdag 27 jan 2017, 20.00
vr 27 jan 2017, 20.00
Expo
Reageer

Snel, gezellig en inspirerend! Bij de Ideeënfabriek krijgen de mooiste 'verborgen ideeën' een podium en worden de aanwezigen uitgedaagd mee te denken. De Ideeënfabriek van Positief Links is voor de derde keer in Pakhuis de Zwijger en biedt drie dromers, denkers en doeners een podium om hun beste links-progressieve idee te pitchen. In een interactief en snel programma bespreekt het publiek elk idee en stemt daarna: is het een inspirerend idee of niet? Vier politici van SP, GroenLinks, PvdA en D66 gaan hierover in gesprek. Dit alles ondersteund door onze huis DJ's Llout en Fleaux.

Ditmaal verwelkomt Positief Links Peter Kwint (SP), Mpanzu Bamenga (D66), Lisa Westerveld (GroenLinks) en Mirthe Biemans (PvdA). Zij gaan in gesprek over alle ideeën die Positief Links in een jaar verzameld heeft.

Drie dromers, denkers en doeners

We laten drie dromers, denkers en doeners pitchen over uiteenlopende onderwerpen. Zo pitcht Micha Lubbers over het uitoefenen van invloed door te eten en spreekt Sebastiaan van der Vliet over gratis openbaar vervoer. De Mystery Pitch gaat over duurzaamheid als iets voor iedereen. In een interactief en snel programma bespreekt het publiek elk idee en stemt digitaal met iPads: is het een inspirerend idee of niet?

De Ideeënfabriek wordt afgesloten met een gezellige borrel en tunes van DJ Llout + Fleaux.

Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige editie.

Gratis, extern reserveren
vrijdag 27 jan 2017, 20.00
Expo