Global Trends

De het-is-net-werk-borrel

Hoe wij deze toekomst voor ons zien en hoe we dit gaan realiseren.
vrijdag 5 jun 2015, 20.00
vr 5 jun 2015, 20.00
Expo

De afgelopen maanden hebben we tijdens de avonden van De Jonge Stedeling gedacht en gepraat over de huidige arbeidsmarkt en de toekomst van werk. Er zijn veel zaken aan bod gekomen; hindernissen, problemen, onzekerheden maar ook mogelijkheden en kansen. Iets wat onomstotelijk duidelijk is geworden: het netwerk van mensen om ons heen levert vaak meer op dan het sturen van sollicitatiebrieven op vacatures. De grootste kansen liggen in contact maken met anderen! Met lotgenoten, met mensen die net een stap verder zijn, mensen met hele andere of juist precies dezelfde ideeën. Daarom gaan we deze reeks afsluiten met ‘De het-is-net-werk borrel’ waar je kunt borrelen met mede-jonge stedelingen en interessante partijen.

Dit is wat er gaat gebeuren: wij houden een Beerfunding onder de partijen die wij tot nu toe zijn tegengekomen tijdens de reeks. Zij zullen aanwezig zijn op de borrel zodat je onder het genot van gratis bier met hen kunt kletsen en kunt kijken wat ze voor jouw toekomst kunnen betekenen. Met andere woorden; wij netwerken bier voor jullie bij elkaar en jullie netwerken op 5 juni je toekomst bij elkaar!

PS. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit eerder een avond van De Jonge Stedeling hebt bijgewoond!
PPS. Hoewel we met dit festijn deze reeks van De Jonge Stedeling afsluiten gaan we ons in deze zomer bezinnen op het vervolg. Heb je input? Leuk! Stuur ons een mailtje (link: dejongestedeling[at]dezwijger.nl)!

vrijdag 5 jun 2015, 20.00
Expo
Deze 29 mensen waren aanwezig