Global Trends

De Boer Op

Hoe krijgt de boer anno nu zijn waar op de markt?
Toegang vanaf € 5
donderdag 18 feb 2016, 20.00
do 18 feb 2016, 20.00
Grote zaal

Om te leren over ondernemen in voedsel organiseert Youth Food Movement (YFM) 'Als Warme Broodjes', een avond waarin je aan den lijve ondervindt wat voedselondernemers dagelijks op hun bord krijgen. Tijdens deze aflevering geven we het woord aan ondernemende boeren, draagt Peter Buurman een column voor en hebben we weer een Food Fight met twee voedselondernemers. Kortom: alle ingrediënten voor een avond vol toffe voedselverhalen, ook wanneer je er zelf niet over piekert een bedrijf in voedsel te beginnen.

Food Fight

Rechtstreex en Algae Factory zijn twee startende onrdermeningen in voedsel die tijdens de Food Fight voor munten in hun spaarvarkens strijden. Wie weet jou te overtuigen van zijn of haar idee? Je krijgt de entreeprijs van €5,- in muntjes terug, die je naar wens kunt verdelen over de twee spaarvarkens van de ondernemers.

1 –  Rechtstreex

2 – Algae Factory

Wie weet jou te overtuigen van zijn of haar idee? Je krijgt de entreeprijs van €5,- in muntjes terug, die je naar wens kunt verdelen over de twee spaarvarkens van de ondernemers.

Foodstartup-curator

Deze ondernemers worden gecureerd door Professional Rebel. Professional Rebel is ontsproten uit het YFM netwerk, waar de oprichters Linda en Melissa elkaar ontmoetten. Inmiddels werken ze voor vele andere branches en hebben ze een enorm netwerk aan startups. Voor ‘Als Warme broodjes’ de foodstartup-curator bij uitstek!

Benieuwd naar aflevering #1? Kijk dan naar deze impressie:

Toegang vanaf € 5
donderdag 18 feb 2016, 20.00
Grote zaal
Deze 151 mensen waren aanwezig