De Stad

De BioBorrel

De biologische netwerkborrel van Amsterdam voor iedereen die betrokken is bij de biologische sector.
Gratis, extern reserveren
donderdag 14 sep 2017, 17.30
do 14 sep 2017, 17.30
Expo
Reageer

De afgelopen jaren kent de biologische sector een continue groei: meer producten, meer aanbieders en meer afnemers. Was biologisch voedsel dertig jaar geleden nog het domein van een groep relatieve gelovigen, inmiddels is het ook gewoon business geworden. Wat niet wil zeggen dat de sector geen discussies kent: groot- versus kleinschaligheid, lokaal of van ver weg, vragen over productiviteit en prijsvorming, over verschillende keurmerken, over verantwoordelijkheid en principes. Tijd dus voor regelmatige dialoog en interactie, voor nieuwsgierigheid, informatie-uitwisseling en discussie over actuele onderwerpen. Pionier of nieuwkomer, grootbedrijf of eenpitter, handelaar of producent – allen zijn welkom bij de derde BioBorrel in Pakhuis de Zwijger.

  • Michaël Wilde is gepassioneerd over duurzame agricultuur. Eosta, de marktleider in de distributie van biologisch geteelde groente en fruit, is geen traditioneel handelshuis, maar bestaat uit een verzameling idealisten.
  • Niels Back werkt als Organic Agriculture Manager bij Triodos Bank. De bank financieert al meer dan 35 jaar positieve verandering en wil ondernemers verbinden met gelijkgestemde consumenten, om zo de overgang te versnellen naar een economie die eerlijker, groener en menselijker is.
Gratis, extern reserveren
donderdag 14 sep 2017, 17.30
Expo