Creatieve Industrie
Global Trends

Save the date 💖

Daten anno 2018. Wie betaalt de rekening? Met o.a. Noor Spanjer, Victor (barman First Dates), Maartje Laterveer, Masterflirt & ANNE+.
woensdag 14 feb 2018, 20.00
wo 14 feb 2018, 20.00
Grote zaal

Dating apps, 'hookup' cultuur, #MeToo en feminisme 4.0: hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen ons idee van dating? Door eindeloos lijkende mogelijkheden swipen we ons te pletter en als we dan tot een date komen, eindigt de avond meestal met het awkward moment: ‘wie betaalt de rekening (of splitten we 'm)?’. En dan komt het afscheid: gaan we na de eerste keer wél of niet mee naar huis? Hoe vrij voelen we ons (nog)? Krantenkoppen als 'Mannen durven door #MeToo niet meer te flirten' en 'vrouwen met rokjes zijn kechs' maken ons pijnlijk bewust van een seksuele moraal die niet meer past bij deze tijd. Vanavond definiëren we de nieuwe standaard in dating - relatietherapie voor het collectief. Save the date!

Presentatie: Gian van Grunsven (presentator, interviewer, onderzoeker van liefde&seks & programmamaker van talkshow Voorlichting voor Gevorderden en podcastserie Bedvogels) en Maurice Seleky (presentator, auteur Ego Faber en Een tragedie in New York & hoofd Marketing & Communicatie bij Pakhuis de Zwijger).

Van tevoren ook een hapje eten? Dat kan! In het café van Pakhuis de Zwijger kun je terecht voor een speciaal Valentijnsmenu. Lekker solonaise of samen met je eerste date, je secret crush of je bestie(s) geniet je voor slechts 14 euro per persoon van een keur aan verschillende gerechtjes. Reserveren wordt aangeraden! Dat kan per mail of via 020 – 788 44 33.

woensdag 14 feb 2018, 20.00
Grote zaal
Deze 269 mensen waren aanwezig